CrysthalArt Healing ArtWorks

Crysthalart is Kunst van de Ziel gemaakt door Esmeralda Snoek.  Intuitieve kunst is een kunstvorm die zijn oorsprong vindt in het hart. Vanuit intuitie, dromen en gevoel vormen kleuren zich op het doek tot kunstwerken van de ziel.

Esmeralda Snoek is geboren in 1973 in Nederland. Zij groeide op in het hoge noorden. Haar achtergrond is zeer veelzijdig. Ze ging na haar VWO, een opleiding tot Fysiotherapeut volgen in Groningen. Nu is zij werkzaam als Natuurgeneeskunidig therapeut en teacher in haar eigen goedlopende praktijk en cursuscentrum. In haar vrije tijd werkt ze met passie aan haar tekeningen en schilerijen.
 
Al kind was tekenen al een grote passie en wilde zij haar dromen kunnen tekenen en schilderen. Na de middelbare schooltijd kwam dit meer op de achtergrond maar in een zeer woelige periode in haar leven begon zij de behoefte te voelen om haar gevoelens te kunnen uiten. In deze periode greep zij terug op haar oude passie en vond deze op nieuw uit. Daar waar geen woorden voor te vinden waren vonden deze gevoelens hun weg naar deze wereld in een werveling van kleuren en vormen. In deze periode pakte zij haar oude passie weer op
 
Esmeralda is autodidact en ontwikkelt haar vaardigheden door te doen en te experimenteren. Daarnaast volgt  zij lessen van kunsternaar Gerrit Terpstra die haar helpt droom en realiteit met elkaar te combineren tot aansprekende werken.
 
Voel je vrij om heerlijk te genieten en je te laten raken door deze kunstwerken. 
Veel plezier!
 
Harte groet,
Esmeralda Snoek
 
CrysthalArt is onderdeel van CrysthalBewustZijn. Kijk voor meer informatie op www.crysthalbewustzijn.nl