Werken uit de periode 2004 tot en met 2005

uit 2004 tot 2006 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Confusion in a Bubble

2006

Leven ten midden van de pijn en chaos van mijn oude leven. losse einden die her en der opspringen. Verwarring over wat echt is en wat niet.

Broken Shell

2005

...en dan komt er een stroom op gang die niet meer te stuiten is...

Choices can Break the Web

2005

Door het leren maken van de eigen keuzes in het leven en het aanvaarden van de wetten van oorzaak en gevolg breekt het web waar we in gevangen zaten. De vrijheid ontstaat om op een eigen wijze het leven vorm te geven en los te breken uit normen en waarden van anderen die ons leven bepalen.

Potentials for Creation

2005

Juli 2005, de mogelijkheden zijn oneindig. Keuzes bepalen de weg. De mix voor creatie is als een schilderspalet waar alle kleuren klaar liggen om gemengd te worden tot een prachtige creatie. Zo creëer je je leven vanuit je eigen Goddelijke palet.

Silverblue Tears

2005

Silverblue Tears maakte ik in februari 2005. Zoeken naar mijn zielengroep en voelde het verdriet van eenzaamheid en afgescheidenheid in deze dimensie. Deze pastel is een roep om contact met de zielen die oorspronkelijk met mij naar aarde kwamen.

The Passion of Oneness

2005

The Passion of Oneness.  LIEFDE .

Tsunami

2005

In december 2004 was er rond indonesie een grote Tsunami. Een goede vriend voer in dat gebied op de Rainbow Warrior. Zijn belevenissen ontving ik per email en heb ik uitgewerkt in pastel

Being Who I am

2004

In november 2004 vroeg een vriend van me of ik de uitdaging aandurfde om mijn eigen pijn te tekenen. Veel stralendheid en een klein hoekje van pijn...