Opdrachten op Maat 

CrysthalArt is intuïtieve kunst gemaakt door Esmeralda Snoek. De kunstwerken zijn te koop en te bezichtigen na afspraak in het atelier. Ook is het mogelijk een opdracht “op maat” te laten maken waarbij persoonlijk voorkeuren thema, kleur, stijl intuïtieve kleuren worden afgestemd op en met de opdrachtgever.


Tijdens het maken van deze opdrachten verbind ik mij met de persoon of de ruimte waarvoor  het gemaakt moet worden. Door deze manier van werken krijg ik een heel duidelijk beeld van wat er bij de opdracht gever past, Zo vormt dit kleuren en beelden die ik op papier zet. De tekening of schildering staat daardoor rechtstreeks in verbinding met de hogere energieen die deze persoon of ruimte ondersteunen. Hierdoor werken de tekeningen en schilderijen helend op alle niveaus.
In een ruimte zal het werk de positieve sfeer vasthouden en bekrachtigen.

De kosten:

Pastel op papier:

Mogelijkheden zijn: kaal, een passepartout of een lijst.

ansichtkaart grootte is kaal €10,00, in passepartout €15,00 en in lijst €20,00

A4 formaat is kaal €40,00 in passepartout €55,00 en in lijst €75,00

A3 formaat is  in passepartout €100,00 en in lijst €130,00  
Acryl schilderijen op doek:

Prijzen in overleg met de opdrachtgever

 

Digitale kunstkaarten en gedrukte kaarten van mijn werk:  

Diverse werken die te vinden zijn op deze site zijn ook verkrijgbaar op ansichtkaarten met de tekst en informatie over het werk op de achterzijde. De kaarten zijn te koop voor €2,- per stuk en op de dezelfde wijze te bestellen via esmeraldasnoek@crysthalmaryn.nl 

Deze site biedt de mogelijkheid tot het versturen van digitale kunstkaarten. Een mooie mogelijkheid om kennis te maken met de kracht van energiekaarten! Ga naar de afbeelding van je keuze en klik die aan. Rechts onderin vind je dan een icoon die aageeft "kunstkaart" . Door het aanklikken van deze icoon wordt je kaart klaargemaakt en krijg je de mogelijkheid om er persoonlijke tekst aan toe te voegen.


suggesties voor gebruik: 

Je kunt de kaart bij je dragen

Je kunt het werk in een ruimte plaatsen, de uitstraling zal die ruimte positief beinvloeden.
 
Wil je een nieuwe aardbewoner op persoonlijke en blijvende wijze een warm welkom heten dan is dit een echte aanrader!
 
Rouw en condoleance kaarten die net iets meer mogen uitdrukken dan innige deelneming.Met zo'n persoonlijke kaart  of tekening afgestemd op de betrokken personen zeg je recht uit je hart: "Ik leef met je mee!
 

Hoe te bestellen:


Wil je jezelf of iemand anders deze kracht en liefde op persoonlijke wijze geven dan kun je een opdracht op maat aanvragen. Dit kan door een e-mail te sturen aan esmeraldasnoek@crysthalmaryn.nl . Stuur met deze email wat informatie of een foto van de persoon voor wie het werk gemaakt moet worden zodat ik contact met zijn of haar energie kan maken.
 
Na ontvangst van de aanvraag stuur ik een bevestiginsmail met daarin ook een rekeningnummer. Zodra het bedrag is ontvangen op mijn rekening ga ik de persoonlijke tekening maken en wordt deze binnen 10 dagen toegestuurd. De grotere werken kunnen in overleg binnen een maand afgehaald en betaald worden in mijn atelier. Hierbij wordt dan wel een voorschot afgesproken voor de onkosten.