Sinds 2006 is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen. Zo ook mijn kunstwerken die in deze periode een heel ander en verhalend karakter krijgen.

uit 2005 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Gemende gevoelens

2015

Een lach en een traan, blijdschap en verdriet, kunnen ze tegelijkertijd bestaan?

De ontwaakte Draak

2013

De ontwaakte draak, opend zijn oog, slaat zijn vleugels uit, stookt zijn vuur op en vliegt naar zijn blauwe zon, de rode drakenlijnen volgend.

Volheid

2012

In je centrum kun je zijn in stilte en rust ondanks de hectiek om je heen.

La Sagrada Familia

2011

La Sagrada Familia van Antonio Gaudi Vooraanzicht van de portalen van de liefde, de hoop en het geloof.

Pilaar van licht

2011

Hoewel er veel op je af kan komen wat je uit balans kan brengen, zolang je je omgeeft met een pilaar van licht zulje beschermd en gedragen zijn!

Finding my Way

2010

Dwars door alles at het leven biedt vind ik mijn weg

Lente

2010

Vrolijke lente kleuren springen je tegemoet, Vormen van bladeren, bloemen en ontluikend leven. In lijst.

Fruit de Mer

2008

Het leven van de oerzee springt op, vol levenslust om zich verder te ontwikkelen in de nieuwe dimensies die zich openbaren. In lijst geleverd.

The Inner Child

2008

Vanuit het diepst van mijn wezen ontsproot The Inner Child Gedragen door het licht daalt zij af naar de aarde om daar te incarneren en te worden wie ze altijd al was. In lijst geleverd.

Vertrouwen, tussen Hoop en Overgave

2008

Hoop is de basis van creatie, overgave is loslaten en klaar zijn te ontvangen zodat alles waar we op hopen in vertrouwen zich mag manifesteren in ons leven!

Scream

2008

Losbreken uit de beperkingen. Een schreeuw van binnenuit die de glazen kooi uiteen doet vallen in duizenden gekleurde glassplinters. Inlijst geleverd

Whirl of Life

2008

Het leven is goed! Inspiratie en creativiteit stromen vrijelijk. Leef je leven vol liefde en passie zodat je aan het einde kunt zeggen: Ik heb geleefd!! In lijst geleverd

Don't Stop Playing

2007

Steeds weer nieuwe lagen die steeds meer diepte geven. De ronde vormen karakteriseren het vrouwelijke maar ook het speelse...vrij zijn.. Lets start playing and never stop!

Back to Me

2007

Het resultaat van een lange weg terug naar mezelf. Integratie van alles wat ik ben en voel. Een grote stroom van kracht ontstaat van uit het pure zijn.

The Woman within the Heart

2006

Ze staat voor de vrouwlijke kracht die ontstaat door te leven vanuit het hart. De liefde ontvangen uit de bron die mij omgeeft. Gekoesterd door handen die me beschermen. In lijst geleverd.

True Colors of a Butterfly

2006

Weer moeten wonen op de plek die ik zo haatte, waar zoveel pijn was achtergebeleven. Acceptatie van wie ik ben en alles wat ik voel, gaf me de kracht om daar te staan, volledig als mezelf. In lijst geleverd.

The journey Home

2005

The journey home. Vanuit een staat waarin mijn lichaam hier wel was maar ik heel ver weg was om niet de pijn te hoeven voelen, koos ik ervoor volledig te incarneren op aarde. Alleen als ik hier totaal aanwezig ben kan ik staan waarvoor ik wil vechten!